Informatii si programari: 0760828784

Gimnastica de slabit, o metoda eficienta, fara stres

Gimnastica de slabit se poate practica la orice varsta si este cea mai buna metoda pentru modelarea propriului corp. Pentru a va elibera in cel mai scurt timp de acumularile de kilograme, o dieta nu este nici suficienta, nici eficienta daca nu este asociata cu exercitiile fizice. Prin urmare, gimnastica de slabit ar trebui sa fie primul gand al persoanelor obeze si supraponderale, interesate cu adevarat sa slabeasca.

Importanta programelor de gimnastica de slabit

Reducerea kilogramelor in exces si a tesutului adipos inestetic este aproape imposibila fara stabilirea unui program de antrenament personalizat care sa includa pe langa tehnicile de tonifiere si de remodelare, si o serie de exercitii anaerobe si aerobice. Multi dintre aceia dintre voi care au o problema vizibila cu forma si dimensiunile propriului corp, doresc sa descopere solutia ideala care i-ar putea ajuta sa-si redobandeasca increderea in sine. Gimnastica de slabit se dovedeste a fi metoda cea mai practicata in acest sens.

Inainte sa descoperiti programele personalizate de gimnastica, medicii terapeuti ai centrului nostru va informeaza ca gimnastica de slabit este una dintre cele mai simple si potente strategii pentru imbunatatirea sanatatii propriului corp:

 • Ajuta la prevenirea unor boli care in mod normal au drept factori cauzatori ereditatea, obiceiurile alimentare deficitare, viata sedentara;
 • Preintampina aparitia si dezvoltarea patologiilor degenerative;
 • Contribuie la intarirea sistemului imunitar;
 • Imbunatateste functiile organismului.

Gimnastica de slabit in centrul nostru

In esenta, gimnastica de slabit permite arderea depozitelor de celule adipoase in exces, insa procesul de slabit este indelungat si destul de complicat. Pentru ca rezultatele sa dureze in timp, este necesara perseverenta si continuitatea programului de exercitii fizice.

Pentru obtinerea unor beneficii maxime, profesionistii centrului nostru va ajuta sa alegeti si sa practicati tipul de gimnastica ce se adapteaza cel mai bine caraceristicilor fizice ale propriului corp. Programele de antrenament includ o serie de exercitii personalizate:

 • Activitati de tip aerobic si de rezistenta fizica;
 • Exerciti pentru remodelare si tonifiere;
 • Gimnastica medicala.

Fiecare program de antrenament corespunde gusturilor si necesitatilor voastre si este astfel conceput incat sa va permita atingerea obiectivelor care v-au determinat sa treceti pragul acestui centru terapeutic.

Gimnastica de slabit. Beneficii

Aparte recuperarea formei fizice si pierderea acumularilor de grasime, cercetarile medicale confirma beneficiile exercitiilor de gimnastica pentru slabit:

 • Prevenirea bolilor cardiovasculare, intarind atat structura inimii cat si a intregului circuit vascular;
 • Preintampinarea patologiilor neurologice sau a unor boli precum ictusul, infarctul sau hipertensiunea;
 • Previne diabetul zharat, contribuind la reducerea nivelurilor excesive de zahar din sange;
 • Contribuie la reducerea stresului si a simptomelor pe care acesta le genereaza;
 • Imbunatateste starea de sanatate a persoanelor afectate deja de diabet;
 • Contribuie la intarirea aparatului osos.